Kruidenboter brioche met coquille en spek
Hetgeen wat iedereen in het weekend bezig hield in de coronatijd was eten koken met en voor vrienden. Niet dat je überhaupt heel veel meer dan dat kon doen, maar oké, het viel wel op.
Zelf wilde ik ook het liefst ieder weekend gezellig voor m’n vriendinnen koken met veel wijn on the side. En dan het liefst een stuk of 6 gangen. Of gewoon super veel losse hapjes. Ik hou er gewoon zó van.
Ondanks dat we nu weer lekker de kroeg in mogen op zaterdag en de restaurants allemaal weer open zijn (gódzijdank), houden sommige dat eten met de vriendengroep zo nu en dan toch erin en dat snap ik.
Ik heb nu een hapje gemaakt dat perfect is als voorgerecht voor dat soort avonden. Ook zul je je familie tijdens je verjaardag erg verrassen en blij maken met deze luxe hap.
Coquilles + kruidenboter + brioche
Nu je die opsomming hebt gezien, ben je waarschijnlijk al om en ben je al op je fiets gesprongen naar de supermarkt.
Laat maar snel weten wat jullie ervan vinden.
Bronnen: https://food-places.nl/kruidenboter-brioche-met-coquille-en-spek/