Over ons

Al meer dan 38 jaar is Volendammer vishandel Molenaar & Zn een begrip in het zuiden van ons land, vanaf de oprichting op 4 juli 1982 zijn wij te vinden in het plaatsje Echt. Tegenwoordig zijn onze standplaatsen uitgebreid naar plaatsen als Vught, Posterholt, St. Odiliënberg, Koningsbosch en Peij, waar wij nog steeds met veel plezier naar afreizen.

Ons assortiment is veelzijdig en altijd vers! U bent bij ons aan het juiste adres voor ruim aanbod verse vis, kant-en-klare producten, warm gebakken vis en vers gesneden haring.

Thoom Molenaar (Senior) heeft van 1982 tot 2020 met veel passie in zijn zaak gewerkt. Hij heeft dit jaar zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt en heeft sindsdien het stokje overhandigd aan zijn zoon Thomas Molenaar (Junior), die deze prachtige zaak met dezelfde passie voor het vak zal voortzetten.

Haringtest
Waar wij enorm trots op zijn, is dat wij tweemaal als winnaar uit de bus zijn gekomen bij de Nationale Haringtest voor de provincie Limburg. De cijfers welke wij ontvingen voor onze haringen waren in 2018 een 9,1 en in 2019 een 9,2. Een kroon op ons werk!

Visspecialist van het jaar
In 2015 hebben wij meegedaan aan de verkiezing ‘visspecialist van het jaar’ en zijn gekroond met zilver. Tijdens deze verkiezing werden ondernemers beoordeeld op verschillende aspecten, waaronder klantvriendelijkheid, assortiment en presentatie. Wij zijn trots op deze beoordeling en zullen uiteraard altijd met dezelfde kwaliteit blijven ondernemen.

vishandel-molenaar-en-zn-over-ons